PROTON KUALA KANGSAR

Saya SHAH, Senior Sales Advisor Proton Kuala Kangsar, bermula dari tahun 2016 berkhidmat sebagai Jurujual di Kereta Proton Kuala Kangsar.

Service dari saya tidak hanya terhad kepada anda yang tinggal dimana-mana sahaja. Malah Di  Seluruh Semenanjung, MalaysiaJarak bukan masalah untuk anda berurusan dengan saya. Saya akan uruskan semuanya, daripada proses loan hinggalah kereta Proton baru sampai ke tangan anda.

MUDAH – SENANG –  SELESA

 

5/5

SHAH PROTON KUALA KANGSAR

SENARAI HARGA KERETA

SENARAI HARGA KERETA PROTON

MODEL KERETA PROTON

Proton X90

X90

RM123,093

BODY PRICE
PROTON X50

X50

RM86,300

BODY PRICE
Proton X70

X70

RM98,800

BODY PRICE
exora 1200x600

EXORA

RM62,800

BODY PRICE
Proton Persona

PERSONA

RM47,800

BODY PRICE
Proton Iriz

IRIZ

RM42,800

BODY PRICE
Proton Saga

SAGA

RM38,800

BODY PRICE

TESTIMONIAL

Terima kasih banyak2 diatas servis terbaik. saya sangat berpuashati dengan servis En. SHAH, Proton KUALA KANGSAR. Sebelum ni pernah beli kereta, so kali ni saya tak expect dapat servis macam En. SHAH bagi. Sangat smooth, transparent & mesra pelanggan. kalau ada lagi urusan di masa depan, insyaAllah saya recommend En. SHAH Proton KUALA KANGSAR!

Safwan - X70

Alhamdulillah…
Walaupun melalui online pembeliannya..
tapi sangat memuaskan hati..
urusan jualbeli sangat mudah…
kereta di hantar ke depan rumah…
Terima kasih
En. SHAH, Proton KUALA KANGSAR..
Moga dipermudahkan segala urusan…
aaamiiin..

Ummi - EXORA

En. SHAH memang tip top, laju servis! Bank loan pun cepat lulus! Banyak saranan dan maklumat jugak! Saya bagi 5 star!
Saya nak bagitau sesiapa yang dah berurusan dengan En. SHAH teruskan.. sangat-sangat recommended! Mulanya risau juga nak berurusn secara online ni tapi En. SHAH, Proton KUALA KANGSAR telah membuktikan & meyakinkan saya!  Semoga terus sukses!!

Iskandar - X50
Rate this page
Sharing is Caring...